Minister vil granske sikkerhed

Transportminister Flemming Hansen (K) opfordrer EU til at undersøge, om de omfattende sikkerhedstjek i lufthavne er gavnlige eller er med til at spilde de rejsendes tid og give falsk tryghed, skriver Børsen. 
Flemming Hansen slår i et brev til EU’s transportkommissær, Jacques Barrot, fast, at sikkerheden ikke er til diskussion, men han vil gerne have undersøgt effekten af de tiltag, der er indført i sikkerhedsprocedurer.
Ikke mindst siden britisk politi afværgede et formodet terrorangreb sidste sommer, er der kommet fokus på, hvad der tages med i flyet. Angrebet var angiveligt planlagt med flydende sprængstof, og det har betydet fokus på væsker, lige fra babymad til parfume, i bagagen. Men det har også givet lange køer i lufthavnene, mens passagererne tjekkes og kropsvisiteres.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.