MyTravel øger jysk udbud af Phuket-fly


Københavnerne skal ikke have patent på nemt at flyve på ferie til populære Thailand.  ”Som det ser ud nu, bliver MyTravel den eneste af de store rejsearrangører, der til vinter flyver fra jyske lufthavne til Phuket. Vi udvider således antallet af flyvninger fra lufthavnene i Billund og Aalborg til danskernes foretrukne rejsemål i Det Fjerne Østen, ferieøen Phuket, siger produktchef Carlos Cebrian fra MyTravel.

MyTravel har således haft så stor succes med denne vinters ”prøveflyvninger” fra de to lufthavne, at antallet af flyvninger fra Billund øges til fire, mens der fortsat bliver to fra Aalborg Lufthavn. I alt kan ca. 1.500 jyder flyve direkte til Phuket.

”Første afgang er fra Billund den 18. december. Derefter flyver vi hver 14. dag til Phuket. De to afgange fra Aalborg gennemføres i februar måned, fortsætter Carlos Cebrian. Både Tjæreborg Rejser og Spies får plads på de jyske fly til Phuket. Ud over at øge kapaciteten fra de jyske lufthavne vil selskaberne sende endnu flere gæster fra København til Phuket.

”På Phuket findes der i dag ca. 30.000 hotelsenge – blot en syvendedel af antallet på Mallorca. Både Spies og Tjæreborg Rejser har været på jagt efter endnu flere hoteller, og det er bl.a. lykkedes at overtage en række hoteller, der i forvejen er velkendte af mange danskere, fortæller Carlos Cebrian.

Skrevet af