Flere hoteller satser på gourmetrestauranter

“Der udvikler sig i denne tid en ny trend, som også gæsterne efterspørger, omkring de bedste hoteller over hele verden. Man etablerer decideret gourmetrestaurant for at sikre ligevægt mellem overnatning og restaurant.”



Det siger direktør Leif Rasmussen fra Phoenix Copenhagen (flagskibet i Arp-Hansen Group), som af samme grund af har ansat Peter Husum som ny køkkenchef. Han har de bedste forudsætninger for at leve op til den ny formålsparagraf fra bl. a. tiden som souschef på Skovshoved Hotel og Nouevelle, og siden 1998 som køkkenchef på Leonore Christine i Nyhavn.



Sammen med restaurantchef og Sommelier Jørn Steen Larsen, velkendt i rejsebranchen, har vi konceptet på plads. De udsøgte retter i dansk- fransk stil serveres i von Plessen.



I Murdocs Books &Ale står den fortsat på udsøgt frokost og pubstil. Vi er helt bevidste om, at vi må have et udbud til forskellige prisklasser, også af hensyn til vort store møde- og kongresprogram, “siger Leif Rasmussen.

Skrevet af