Frygt for savnede danskeres liv

Antallet af savnede danskere efter flodbølgekatastrofen blev i går opgjort til 62, efter at det har været nede på 57. Stigningen skyldes, at politiet har fået styr på de ca. 100 personer på den såkaldte ”skyggeliste” for de personer, politiet kun havde sparsomme oplysninger om.
I går aftes blev listen over de savnede danskere fjernet, fordi den ifølge politiet har tjent sit formål. Politiet har efter offentliggørelsen af listen fået kontakt til de pårørende for samtlige savnede danskere. Tabstallene vil fra nu af blive opdateret én gang dagligt.
Politiet vurderer, at listen over de savnede danskere dækker over et højt antal døde danskere. Chef for kriminalteknisk afdeling, Frank Jensen siger: ”Der er stor sandsynlighed for, at de 62 savnede må være omkommet. Vores vurdering er så sikker, at vi nu bl.a. prøver at skaffe DNA- og tandkort på de savnede. Vores formodning er, at vi skal identificere de savnede blandt de døde i Thailand.” Frank Jensen vurderer desuden, at der vil gå mange uger endnu, inden alle de døde danskere vil være identificeret, og det officielle dødstal foreligger.
(Berlingske Tidende, 6/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.