Tyrkiet Eksperten opgiver Odense

Tyrkiet Eksperten skulle have fløjet feriegæster en gang om ugen hele sommeren fra Odense til Antalya på Tyrkiets sydkyst, men nu er alle afgange fra Odense aflyst, fordi det ikke har været muligt at finde fly, der kan lande her.

“Hverken vores faste flyselskab eller andre selskaber, vi har haft kontakt med, kan skaffe fly, der kan gå ned i Odense, og derfor må vi desværre opgive at flyve fra Odense,” siger kundechef hos Tyrkiet Eksperten, Iben Winther.

I følge hende er landingsbanen for kort til at tage den størrelse fly, som flyselskabet kan tilbyde.

De første turister skulle have været af sted 15. maj, og de får i disse dage brev om, at de enten kan få deres rejse refunderet eller flyve fra Kastrup eller Billund i samme uge men på andre dage og med nedslag i prisen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.