Danish Air Transport – DAT Danmarks lavpris regional flyselskab

Med over 6.500 solgte billetter i november slog vi rekorden i oktober. Men det bedste er, at vi øgede udbuddet med endnu en afgang sammenlignet med oktober, men vi har holdt belægningsprocenten på den rigtige side af 50 procent” Jeg er meget tilfreds med tallene for november” udtaler DAT´s direktør Jesper Rungholm, og han fortsætter: ” Vi har øget indtjeningen og fastholdt belægningen, selvom vi har øget udbuddet med 33 procent, og det er dæleme flot”
DAT ser meget lyst på fremtiden. Ved et pressemøde i næste uge vil vi præsentere en række tiltag, der specielt er møntet på erhvervsrejsende. Blandt andet et biludlejnings tilbud der virkeligt sætter nye grænser. ”Vi har fundet en partner indenfor biludlejning, der virkelig har forstået, hvad der skal til” siger Jesper Rungholm, og fortsætter:” Det bedste er, at det er en af de store og med et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige priser, kan vi samlet give erhvervskunder på Bornholm og i København et tilbud, ingen kan slå” Indeværende uge har allerede slået alle tidligere uge rekorder. Forsalget for december er så godt, at DAT allerede nu kan garantere en ny rekord på ruten.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.