Continental Airlines går efter Heathrow

Hos Continental Airlines er man godt tilfreds med den nye Open Skies mellem EU & USA. Det betyder nemlig at Continental kan få adgang til Londons attraktive Heathrow lufthavn. Og blækket på aftalen var da også kun lige blevet tørt før Continental sendte en ansøgning til den Amerikanske Department of Transportation om adgang til Heathrow. Continental håber at starte på Heathrow allerede i foråret 2008 med en rute fra sin store hub i Houston.
Continental, som ved udgangen af 2007 vil have flyvninger til 30 Europæiske destinationer fra sine hubs i Cleveland, Houston & Newark, vil dog fortsætte med at flyve på Gatwick.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.