Før fusionen mellem Maersk Air og Sterling

Om godt to uger – den 12. september – overtager Almar Örn Hilmarsson styringen i Maersk Air, når Sterling overtager det nuværende APMM-selskab. Og han tror på, at fusionen mellem de to tidligere konkurrenter, med Maersk Air som den stive og Sterling den vilde, kan blive frugtbar.
”Hvis man får struktur og organisation fra Maersk og krydrer det med lidt flere smil og mere sjov, tror jeg, at vi kan få et meget godt selskab,” siger han til Børsen.
En sammenlægning vil betyde fyringer, derom er der ingen tvivl, da der er mange dobbeltfunktioner i selskaberne, men Hilmarsson vil ikke sætte tal på, hvor mange, som ryger ud. Nogle har allerede selv valgt at forlade selskabet.
Selv siger han, at han h ar været villig til at skifte job hele sit liv. ”Der er selvfølgelig en risiko for, at vi mister de bedste først, men den risiko må vi leve med. det vil være forkert, hvis folk sidder hjemme og beder til, at Almar sikrer deres fremtid,” siger han og understreger, at han vil have de bedste folk og er ligeglad, hvor de kommer fra.
(Børsen 26.08.2005)

Skrevet af