Alperne er klar med masser af sne

”Så er sneen serveret i Alperne – og der har aldrig været så meget sne i november i de 40 år, jeg har boet i Østrig”, siger Anna-Marie Bauer, Tjæreborg Rejsers ski-chef i Østrig. Hun har været ude med målepinden i nærheden af Zell am See, og her er 50 cm sne i dalen og 120 cm på bjerget. I Saalbach kan man glæde sig over 60 cm i dalen og 130 cm på bjerget, mens St. Anton har henholdsvis 50 og 150 cm.

”Pisterne åbner den kommende weekend, men indtil videre bliver der god plads, for turisterne kommer først for alvor op til jul”, siger Anna-Marie Bauer, der også har fået meldinger om sne på bjergene i Canazei og 30 cm på bjergene i Livigno.

Snemængderne er så store, at veje til f.eks. Zürs og Lech har været lukket på grund af lavinefare. Meteorologerne siger, at en snesituation som den aktuelle kun indtræffer hver 30-50 år. Nu er grundlaget – bogstaveligt talt – på plads til en super skisæson i Alperne.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.