Parfumeflaske forveksles med håndgranat

Flasken til parfumen ”Flower Bomb” ligner en håndgranat og findes bl.a. i sortimentet i Københavns Lufthavn. Oslos lufthavn vil forbyde parfumen i sine taxfree butikker, netop fordi den i sikkerhedskontrollen kan forveksles med en håndgranat – men det har CPH ingen planer om.Ifølge den norske avis Aftenposten blev en norsk rejsende for nylig stoppet i sikkerhedskontrollen i en fransk lufthavn. Sikkerhedspersonalet troede, at kvinden havde en håndgranat i sin håndbagage, men det var en harmløs parfume af mærket ”Flower Bomb.”

“Flower Bomb” har form som en håndgranat og er tilmed udstyret med en lille blomsterstilk, der til forveksling ligner splitten i en håndgranat.For at foregribe fremtidige misforståelser har Oslos lufthavn forbudt salg af Flower Bomb i sine butiker – og ifølge Gardermoens informationschef vil sikkerhedspersonalet beslaglægge “blomsterbomberne,” skriver Jyllands-Posten.Men Flower Bomb forsvinder ikke fra den toldfrie butik i Københavns Lufthavn. Lufthavnens kommercielle direktør, Henrik Busch, siger til Take Off:

”Det kan også blive for hysterisk. Vi har ikke haft nogen sikkerhedsreaktioner på parfumen, og jeg skal altså tage mig rigtig sammen for at føle at parfumen er et sikkerhedsproblem.”Flower Bomb laves af firmaet Victor & Rolf, et datterselskab af den franske kosmetikgigant L’Oreal.HB


Skrevet af