Første dansker i Super-Jumbo


Travel and Travel Security Manager i virksomheden Halldor Topsøe A/S, Lars Engmose, blev første dansker, der fløj som passager i den nye kæmpe-Airbus A380. Engmose var inviteret af Lufthansa til at deltage i turen, der gik fra Frankfurt til New York i slutningen af marts.

På en pressesammenkomst i København i går kunne han bl.a. berette, at det nye fly, efter hans vurdering, har en uovertruffen komfort med god plads i sæderne, et betydeligt bedre indeklima end man er vant til, og en næsten lydløs flyvning, hvor end ikke kraftig turbulens kunne mærkes.

Lufthansa har bestilt i alt 15 Airbus A380 fly, som bliver leveret til den tyske carrier fra 2009. Lufthansa har endnu ikke offentliggjort, hvilke ruter de nye fly bliver sat ind på.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.