Danmarks dyreste hotel

Nimb Hotel vil ikke være i reservationssystemerne – men rejse- og incomingbureauer får dog 10 % provision når de booker et værelse på hotellet.



”Vi er ikke i reservationssystemerne, fordi jeg vil vide, hvem der bor hos os. Nimb er ikke et snobbet hotel, men et luksuriøst ”hjem,” hvor man mod passende betaling er ”personlig gæst”… Og for at gøre det personligt, vil vi vide lidt om vore gæster – derfor kan man kun booke ved at maile til info@nimb.dk eller ringe til os,” siger adm. direktør for Nimb, Helena Thomsen, til Take Off, og tilføjer:



”F.eks. får gæsten en personlig ”picnickurv” med ting fra vores køkken og butik; som eksempel har vi ufiltreret æblemost fra Fyn – ikke ”friskpresset juice fra Sydamerika…” Værelserne får ikke en traditionel minibar, men hvad gæsterne bestiller ved bookingen. Og gæsten kan ved reservationen f.eks. bestille en personlig shopper til en tur i Magasin.”



Nimb bliver ikke kun et hotel. Den snart 100 år gamle bygning er siden sidste år ombygget for 100 mio. kr.



For de mange penge får man mødelokaler med plads til 80 personer, en gourmetrestaurant med stjernekokken Thomas Herman som køkkenchef, et brasserie med mere moderate priser, bar, chokolaterie, økologisk mejeri – og grillbar med bl.a. gourmethotdog.



Det kulinariske oplevelseshus Løgismose-Nimb er et joint venture mellem Tivoli og Løgismose, der bl.a. har fornemme Falsled Kro på Fyn.



I øvrigt er der planer om en udvidelse med bl.a. yderligere 17 hotelværelser.



Prisen på de foreløbig 13 suiter på Nimb Hotel bliver Danmarks højeste.



Mens hotellet før har talt om priser op mod 5.000 kr., siger Helena Thomsen nu, at prisen for en overnatning bliver fra 3.900 til 8.500 kr. – der er også mulighed for en storsuite med to værelser samt mødelokale; den løsning koster 25.000 kr.



Suiterne er fra 40 til 60 kvadratmeter med pejs og udsigt mod Tivoli.



Hotellet bliver ikke Horesta-certificeret med stjerner, men får mindst et 5-stjernet niveau. ”Målsætningen er at placere hotellet i den absolutte verdenselite af små, luksuriøse storbyhoteller,” siger Helena Thomsen.



Helena Thomsen blev i efteråret adm. direktør for Nimb-bygningen, der får 120 medarbejdere i hotellet, køkkenet, restauranten samt konference- og arrangementsafdeling.



Hun skiftede fra at være direktør for de fire livsstils Guldsmed-hoteller i København og Århus. Tidligere har hun bl.a. været salgs- og marketingdirektør for 5-stjernede d’Angleterre.





HB

Skrevet af