Gouda fejrer erhvervschef

Else Debel, erhvervschef i Gouda Rejseforsikring, fylder 60 år i dag.

Debel er regnskabsuddannet og begyndte sin karriere i 1970 som hovedansvarlig for regnskabet i AI-forsikring. Siden blev hun direktør samme sted.  

Et tilbageblik på Elses karriereforløb viser et interessant og, for tiden, lidt usædvanligt mønster, idet Else i en vis forstand har været i samme firma altid. AI Forsikring, blev nemlig senere del af Provinzialkoncernen, og her flyttede Else med. I 1997 fortsatte hun til RS-forsikring, som var et selskab i Provinzialkoncernen. Hos RS-forsikring beskæftigede hun sig for første gang med rejseforsikringer, da hun var med til at bygge produkterne op fra bunden – både privat- og erhvervsrejseforsikringer.

I april 2004 fortsatte Else til Gouda Rejseforsikring som erhvervschef for Gouda Erhverv, som formidler rejseforsikringsselskabets erhvervsforsikringer. Gouda Erhverv blev opstartet i 1997, og der er derfor tale om en relativt ung afdeling, som Else har stået i spidsen for at videreudvikle. Erhvervsafdelingen samarbejder med over 100 forsikringsmæglere og flere af landets forsikringsselskaber og har siden opstarten været i konstant årlig vækst.

Der bliver holdt reception hos Gouda Rejseforsikring, Sejrøgade 7, København Ø torsdag d. 26. April fra kl. 15 – 17.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.