Gouda fejrer erhvervschef

Else Debel, erhvervschef i Gouda Rejseforsikring, fylder 60 år i dag.

Debel er regnskabsuddannet og begyndte sin karriere i 1970 som hovedansvarlig for regnskabet i AI-forsikring. Siden blev hun direktør samme sted.  

Et tilbageblik på Elses karriereforløb viser et interessant og, for tiden, lidt usædvanligt mønster, idet Else i en vis forstand har været i samme firma altid. AI Forsikring, blev nemlig senere del af Provinzialkoncernen, og her flyttede Else med. I 1997 fortsatte hun til RS-forsikring, som var et selskab i Provinzialkoncernen. Hos RS-forsikring beskæftigede hun sig for første gang med rejseforsikringer, da hun var med til at bygge produkterne op fra bunden – både privat- og erhvervsrejseforsikringer.

I april 2004 fortsatte Else til Gouda Rejseforsikring som erhvervschef for Gouda Erhverv, som formidler rejseforsikringsselskabets erhvervsforsikringer. Gouda Erhverv blev opstartet i 1997, og der er derfor tale om en relativt ung afdeling, som Else har stået i spidsen for at videreudvikle. Erhvervsafdelingen samarbejder med over 100 forsikringsmæglere og flere af landets forsikringsselskaber og har siden opstarten været i konstant årlig vækst.

Der bliver holdt reception hos Gouda Rejseforsikring, Sejrøgade 7, København Ø torsdag d. 26. April fra kl. 15 – 17.

Skrevet af