E-handelspris til Sterling

Sterling har vundet Brancheprisen ved E-handelsprisen 2007. Det er den mest eftertragtede konkurrence for aktører, der leverer handel og service til danskerne via internettet.
Prisen blev overrakt til Sterlings web editor Mette Lyngeled af Videnskabsminister Helge Sander på vegne af juryen. Begrundelsen for prisen lød: “Sterling har en meget innovativ hjemmeside, hvor de formår at give brugeren en række valgmuligheder og optimeringer uden risiko for, at brugeren mister overblikket. Graden af brugervenlighed er utrolig høj igennem hele hjemmesiden, og juryen vurderer, at den er i en klasse for sig selv.
Integrationen til tillægsprodukter som f. eks biler og hoteller, fungerer godt på Sterlings hjemmeside. Sterlings hjemmeside bidrager absolut til gode brugeroplevelser på Internettet!”

Sterlings web editor Mette Lyngeled er glad for prisen og siger: “For os betyder det meget, at vi vandt over MyTravel og DFDS, som har samme målgruppe som os, og også gør det rigtig godt. Prisen beviser sammen med vores bookingtal, at vi er på rette spor, men planen er fortsat at blive endnu bedre!”.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.