KLM relancerer øl og vin

Denne ændring ledsages af nye cateringprodukter i Europa. For passagerer, der flyver World Business Class på interkontinentale flyvninger, vil KLM tilbyde et måltid, der er specialdesignet af en 3-stjernet Michelin-kok.
Kunder, der flyver på World Business Class i perioden december 2005 til 25. marts 2006, vil kunne nyde et særligt måltid tilberedt af Cees Helder. Han er ejer af og kok i den 3-stjernede Michelin-restaurant Parkheuvel i Rotterdam. Hors d’oevrene og de tre mulige hovedretter er udviklet af Cees Helder udelukkende for KLM. Han åbnede restauranten i 1986. Fire år senere fik han sin første Michelin-stjerne efterfulgt af en anden stjerne i 1995. I 2002 blev han den første hollandske kok, der har modtaget den tredje Michelin-stjerne.

I den ovenfor nævnte periode vil champagnen Piper Heidsieck desuden blive erstattet med champagnen Gosset rosé. Gosset er den ældste champagneproducent i verden, og har dedikeret denne roséchampagne specielt til Cees Helder.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.