KLM relancerer øl og vin

Denne ændring ledsages af nye cateringprodukter i Europa. For passagerer, der flyver World Business Class på interkontinentale flyvninger, vil KLM tilbyde et måltid, der er specialdesignet af en 3-stjernet Michelin-kok.
Kunder, der flyver på World Business Class i perioden december 2005 til 25. marts 2006, vil kunne nyde et særligt måltid tilberedt af Cees Helder. Han er ejer af og kok i den 3-stjernede Michelin-restaurant Parkheuvel i Rotterdam. Hors d’oevrene og de tre mulige hovedretter er udviklet af Cees Helder udelukkende for KLM. Han åbnede restauranten i 1986. Fire år senere fik han sin første Michelin-stjerne efterfulgt af en anden stjerne i 1995. I 2002 blev han den første hollandske kok, der har modtaget den tredje Michelin-stjerne.

I den ovenfor nævnte periode vil champagnen Piper Heidsieck desuden blive erstattet med champagnen Gosset rosé. Gosset er den ældste champagneproducent i verden, og har dedikeret denne roséchampagne specielt til Cees Helder.

Skrevet af