177 savnede danskere fundet i Sydøstasien

177 savnede danskere i Sydøstasien blev i løbet af i går søndag meldt i live, efter at politiet på internettet havde offentliggjort en liste med navne på 268 savnede danskere.
Det betyder, at der stadig er 91 danskere i området, som er meldt savnet. Dertil kommer, at politiet kun har sparsom identifikation på 119 danskere – f.eks. kun et fornavn – som ikke optræder på listen over de savnede personer.
Blandt de nordiske lande er Sverige hårdest ramt af katastrofen med 2915 savnede personer, mens 1400 nordmænd og 186 finske statsborgere endnu ikke er fundet.
(Børsen, 3/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.