Austrian fisker efter kunder hos Swiss

Austrian Airlines tilbyder nu passagerer, der skulle have rejst med Swiss, at de i stedet kan komme med Star Alliance-medlemmet. Swiss meddelte i forrige uge, at det kriseramte flyselskab fra vinterfartplanen vil indstille en række ruter til Kina, Indien, Iran, Italien samt Øst- og Centraleuropa.



Austrian Airlines skriver på sin hjemmeside, at passagerer, der skulle have været med Swiss til de snart lukkede destinationer, kan, hvis der er plads, få billetter med Austrian på samme vilkår – så længe billetterne endnu ikke er udstedt til Swiss.




Dette gælder bl.a. på ruten til Beijing, som Austrian genåbner 1. august, samt til indiske Delhi og hovedstaden i Iran, Teheran.




I Øst- og Centraleuropa har Austrian Airlines ruter til en række andre berørte Swiss-destinationer: Ljubljana, Zagreb, Pristina, Sofia, Skopje, Krakow og Kiev. Og på flyvninger til Italien kan Swiss-passagerer via Wien flyve til Venedig, Bologna og Firenze. Hertil kommer Austrian-ruter til Køln/Bonn, Oslo og Graz.



“Austrian Airlines er det flyselskab som bedst kan lukke hullet som følge af Swiss’ lukninger af en række ruter. Vi flyver til 122 destinationer i 64 lande verdens over og kan dermed hjælpe Swiss’ passagerer – og vi flyver 14 gange om dagen til Wien fra Swiss’ lufthavne i Zürich, Geneve og St. Gallen/Altenrhein,” siger Dr. Josef E. Burger, Chief Commercial Officer hos Austrian Airlines, på flyselskabets hjemmeside.

Skrevet af