Europæiske Rejseforsikring afskediger to kendte underdirektører

Udviklingen i skadeomfang med både flere og højere erstatningsbeløb er traditionelt stigende i år med kriser i den almene økonomi. Det gør ondt på forsikringsselskaberne. Noget som også Europæiske Rejseforsikring har mærket.

 

Det har ført til, at Europæiske Rejseforsikrings adm. direktør, Preben Mullit (foto), i går orienterede sit personale om omorganisering og spareplaner. Herunder en reduktion ad ledergruppen fra otte til fire personer, og afskedigelser af to kendte navne i rejsebranchen, nemlig underdirektørerne Jakob Bender, som må sige farvel efter 15 år i selskabet, og Niels Grosen. Begge fra salg og marketing.
Deres opgaver skal i fremtiden varetages af Dan Landt, som har været i selskabet i nogle få måneder og kommer fra IHI forsikring.

 

”Det er med blødende hjerte, vi må sige farvel, men vi har ikke noget valg. Vi må stramme op, spare på administration og skærper salgsindsatsen, kombineret med pristilpasning,” siger Preben Mullit til takeoff.dk

 

Måske åbner der sig nye muligheder med forsikringer til danskere på ferie i udlandet, hvis det er rigtigt, at den ny regering vil sætte det gule kort ud af kraft. Det var endnu så nyt i aftes, at der ikke var yderlige kommentarer fra Europæiske.

Skrevet af Ejvind Olesen