Nordisk gastronomi i Københavns Lufthavn

En midlertidig pop-up restaurant vil fra 27. august til 30. september servere nordisk mad af den bedste slags til de rejsende i Københavns Lufthavn. Hver uge vil en ny dansk stjernekok sammensætte en nordisk menu.

 

Restauranten hedder CPH Nordic Dining, og ikke hvem som helst skal styre slagets gang i det åbne køkken på Nytorv mellem Terminal 2 og 3. De fire kokke er:

 

  • Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong Hans.
  • Jakob De Neergaard, tidligere chefkok på Søllerød Kro.
  • Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød 
  • Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011.

 

Stjernekokkene vil sammensætte en Nordic Tasting Menu på skift for en uge ad gangen.

 

CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen åbner i forbindelse med madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København 20. august-2. september.

 

”Gastronomi er blevet et af Danmarks stærkeste varemærker, og det er oplagt, at vi som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt giver de rejsende en bid af Danmark med ud i verden under Copenhagen Cooking-festivallen,” siger Københavns Lufthavns salgs- og markedsdirektør Carsten Nørland.

 

Den nordiske gastronomi vil ikke kun være at finde i CPH Nordic Dining. I lufthavnen vil man i perioden blandt andet også kunne købe nordiske sandwiches hos Foodmarket, nordiske feinsmecker-hotdogs hos Steff’s Place og nordisk blommekage hos Lagkagehuset.

 

Pop-up restauranten er åben kl. 11-20, og en Nordic Tasting Menu kan købes for 239 kr.

Skrevet af redaktionen