Kurhotel sætter fokus på ”funktionel mad”

Mai Kappenberger.

Mai Kappenberger.

HOTELLER: Kurhotel Skodsborg nord for København ansætter ny stjernekok som skal styrke sundhedsprofilen. Hotellet har 85 værelser plus 17 til sin Care-afdeling.

Tidligere køkkenchef på restaurant Kong Hans i København, Thomas Rode, indgår samarbejde med Kurhotel Skodsborg. Den tidligere Michelin-kok skal fra 1. august skærpe hotellets sundhedsprofil med tiltag ”der kombinerer funktionel træning og ernæring.”

Med titel af ”Functional Lifestyle Mentor” skal Thomas Rode bl.a. være inspirator ved events og i samarbejde med læge og hotellets sundhedsdirektør, Pia Norup, udvikle ernæringsdelen på Skodsborg Care. Kurhotel Skodsborg har 17 værelser i sin Care-afdeling, hvor bl.a. patienter bor under genoptræning.

”Min filosofi om funktionel træning og kost går hånd i hånd med Kurhotel Skodsborgs vision om det sunde liv. Man kan opnå fantastiske resultater med træning og rekonvalescens med den rigtige livsstil,” siger Thomas Rode.

Kurhotel Skodsborgs adm. direktør, Mai Kappenberger, siger til standby.dk, at Thomas Rode ikke bliver ansvarlig for kurhotellets køkken, der ledes af køkkenchef Philip Scheel Grønkjær – og at Thomas Rode og Philip Scheel Grønkjær får hver sit køkken.

”Vi er glade for at få en kapacitet som Thomas Rode. Han har højt fagligt niveau og vil give gæsterne sundhedsoplevelse udover det sædvanlige,” siger Mai Kappenberger.

Kurhotel Skodsborg har netop brugt ni mio. kr. på at skabe nyt lobbyområde med ny lounge, bar og bistro.

Kurhotellet har også fået ny gastronomiske chefduo, Michelin-kokkene Philip Scheel Grønkjær som køkkenchef og Gabriel Hedlund som souschef. De har tidligere været på Noma, Herman og Kong Hans.

”Vores hovedrestaurant renoveres senere i år, næste år kommer turen til de 85 hotelværelser,” siger Mai Kappenberger til standby.dk

Kurhotel Skodsborg har også konferencelokaler.