Ryanair-resultat bedre end ventet

Irske Ryanair har offentliggjort et 3. kvartalsresultat over forventningerne med en fortsat stærk omsætning og overskud, omend sidstnævnte faldt med 26 % I forhold til same kvartal I sidste regnskabsår. I Ryanairs regnskabskalender dækker 3. kvartal de sidst tre måneder af 2004, og når resultatet betegnes som overraskende positivt trods faldet i indtjeningen hænger det sammen med, at lavprisselskabet har været hårdt belastet af stigende omkostninger i perioden. Således steg fuelomkostningerne med 68 % og de operationelle omkostninger steg med godt 25 %.
Ryanairs topchef, Michael O’Leary betegner selv de sidste tre måneder af sidste år som ”de vanskeligste konditioner nogensinde for luftfarten”, men alligevel forudser han, at det irske lavprisselskab vil fastholde en stærk indtjening i den kommende tid. I regnskabsårets sidste kvartal har Ryanair således på forhånd solgt mere end 50 % af sin samlede kapacitet, hvilket antyder at selskabet ligger en smule over sidste regnskabsårs niveau.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.