Med easyJet på juleshopping

Kælke- og skøjtebaner, udsmykkede gader og boulevarder og et utal af events. Det er Berlin ved juletid. Med mere end 50 julemarkeder topper Berlin listen over byer med god julestemning og kan bryste sig af Europas længste mobile kælkebane, der ligger ved Potsdamer Platz i det store vintermiljø ’Winterwelt’. En anden af Berlins store vinterattraktioner er den 700 m2 store skøjtebane ved Unter den Linden og Babelplatz, hvor folk står på skøjter og nyder godter fra de mange boder.

En forlænget weekend i Berlin for to kan fås til godt 2.700 kr. for både easyJet flyrejse tur/retur og hotel i centrum af Berlin.

Et besøg i London ved juletid kræver også besøg i shopping-kvarteret West End, der vækkes til live med juleudsmykninger og julesang. Kvarteret har masser at se på, mens man shopper. Som altid bliver Oxford Street, Regent Street og Bond Street pyntet med julelys i november, og Londons kendte stormagasiner sætter alle sejl til, når det bliver jul. 

En forlænget weekend i London for to kan fås til godt 3.200 kr. for både easyJet flyrejse tur/retur samt hotel i centrum af London.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.