Lufthansa tæt på 1 mia. euro i 2007

“Hvis de positive forudsætninger består, kan vi nå målet om et driftsresultat på 1 mia. euro i 2007,” siger selskabets administrerende direktør, Wolfgang Mayrhuber..

Lufthansa kunne onsdag fremvise et nettoresultat på 554 mio. euro for første kvartal. Betydeligt bedre end i samme periode sidste år, da det blev til et underskud på 98 mio. euro, men også klart over forventningerne blandt analytikerne.

I følge Bloomberg News var der ventet et nettooverskud på 371 mio. euro. Driftsresultatet vendte til et overskud på 36 mio. euro fra et underskud på 75 mio. euro i første kvartal 2006. Der var ventet et driftsoverskud på 7,5 mio. euro.

Forskellen mellem driften og nettooverskuddet skal bl.a. findes i, at Lufthansa fik 499 mio. euro i nettofortjeneste ved sit salg af aktierne i Thomas Cook. En anden del af indtjeningsfremgangen skal findes i en positiv udvikling, oplyste Lufthansa i forbindelse med regnskabet
.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.