Bravo-hjælp til Medholidays-kunder

Størstedelen af de 900 Medholidays-kunder, som mister rejsen til Tunesien efter rejsebureauets krak i sidste uge, kan alligevel se frem til en tur ned til varmen i det nordafrikanske land.
Det sørger Bravo Tours, som er en af de store på Tunesien-rejser, for, selvom mange rejsedage er udsolgt. Men i samarbejde med Maersk Air er der indsat større fly, og de lokale agenter har skaffet flere værelser. Der blev allerede i weekenden fundet plads til 50 af gæsterne.
Det er dog ikke sikkert, de kan rejse til samme pris som med Medholiday, fortæller direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, For, som han siger, en af de væsentlige grunde til, at bureauet gik konkurs, var netop, at rejserne blev solgt for billigt.
”Det er et næsten sikkert tegn, at der er noget galt, hvis nystartede charterselskaber i store annoncer vedvarende reklamerer med meget lave priser. Det har branchen desværre oplevet nogle gange i de seneste år. Det er irriterende, at den seriøse del af branchen hver gang skal være med til at betale, når der ryddes op for de useriøse,” siger Peder Hornshøj.

Skrevet af