FolkeFerie vil sælge huse til alle

Efter omfattende kritik af, at fagforeningsbosser kom forrest i køen for at købe FolkeFeries sommerhuse i Sæby, er den ordning nu droppet, skriver Jonas Schrøder i Business.dk.

Oprindeligt skulle alle LO-medlemmer på samme tid have haft tilbudet, men koncerndirektør Folmer Risager fra FolkeFerie forklarer i dag, at hele salgsprocessen er blevet fremskyndet, så man ikke har nået at få tilbudet ud til LO-medlemmerne.

I følge Folmer Risager ville man sende husene på markedet hurtigst muligt her i foråret, da FolkeFerie vurderer, at der her er størst interesse. Reservationen af husene startede for en uge siden. Dem, der har fået tilbuddet, er medarbejdere, samarbejdspartnere, stamkunder og – indtil i går – direktion og bestyrelse.

Folmer Risager beklager, at ikke alle LO-medlemmer har fået tilbuddet på samme tid og forestiller sig, at nogle menige medlemmer kan føle sig snydt, men fastholder, at det var vigtigt at komme hurtigt ud for at overleve og derfor ikke kunne nå at få tilbudet med i Los blad.

FolkeFerie havde planer om at vente til midt i maj med at åbne for salget til alle danskere – og altså give samarbejdspartnere, medarbejdere og LO-medlemmerne chancen først, men har nu valgt at åbne helt op for salget af sommerhusene i Sæby fra i dag.

Nogle af husene – specielt dem tættest på vandet – er allerede reserveret – overvejende af stamgæster, der har lejet sig ind flere gange de seneste år. Stamgæsterne er tidligere direkte blevet kontaktet med tilbud om at købe et hus.
.
De næste to-tre år sælger FolkeFerie yderligere 400 ferieboliger rundt om i landet

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.