Prins køber London-hotellet Savoy

Det luksuriøse London-hotel Savoy er blevet købt af en gruppe investorer, som bl.a. omfatter den saudi-arabiske prins Alwaleed bin Talal. Prinsen er medejer af selskabet Kingdom Hotels International, som sammen med Bank of Scotland Corporate har købt hotellet ifølge den nye driftsledelse Fairmont Hotel and Resorts. Prinsen oplyste i september, at de to selskaber forhandlede om at overtage hotellet for 400 mio. dollar, men sælger, Quinlan Private, ønsker ikke at oplyse den endelige pris.
Det er det andet europæiske hotel, som det canadiske Fairmont Hotel and Resorts skal drive. Det første, Monte Carlo Grand, har det canadiske selskab drevet siden december.
(Berlingske Tidende, 20/1)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.