Strejke vil føre til aflysninger i Kastrup i dag


3F-organiserede benzinchauffører i Københavns lufthavn nedlagde i går eftermiddags arbejdet, og strejken fortsætter her til morgen. Det vil betyde flere flyaflysninger i løbet af onsdagen, skriver Børsen.dk.

Underdirektør i Københavns Lufthavn Mogens Kornbo kan endnu ikke kan sige, hvor meget trafikken vil blive ramt. Men Kornbo fastslår det som helt sikkert, at et antal fly ikke kommer på vingerne som følge af arbejdsnedlæggelsen.

“Benzinselskabernes ledere tanker fly lige nu, som de også gjorde i løbet af natten. Men der vil komme et antal forsinkelser i løbet af dagen,” siger Mogens Kornbo til Ritzau.


De 3F-organiserede chauffører strejker som en protest mod, at overenskomstforhandlingerne med arbejdsgiverne i Benzin- og Oliebranchens arbejdsgiverforening er brudt sammen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.