Huse i Lalandia Billund revet væk

Yderligere 219 feriehuse, som Parken Sport & Entertainment har udbudt til salg i det nye ferieprojekt Lalandia Billund er revet væk lige så hurtigt, som de første 500 huse, der blev sant til salg, skriver Børsen.

Indtil videre er der solgt huse til en samlet pris på 1,4 milliarder kroner og det ventes fortsat, at fortjenesten vil blive et trecifret millionbeløb.

75% af projektet ejes af Parken, som har Flemming Østergaard som bestyrelsesformand. Han mener, der er tale om noget, der minder en danmarksrekord i salget af feriehuse. De resterende 25% ejes af Reka-gruppen.

I alt skal der opføres 1500 huse på grunden, der støder op til Legoland, og feriebyen bliver i lighed med Lalandia på Lolland indrettet med en stribe forlystelser til gæsterne.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.