Åbning af Aarhus Letbane udsat

Leverandøren af letbane-togene kan ikke nå at gennemføre de påkrævede sikkerheds- og funktionalitetsprøver inden sommerferien.

Det 120 km letbanesystem kan ikke leve op til en stor åbningsfest i forsommeren. Det fastslår Aarhus Letbane I/S ifølge jyllands-posten.dk. Åbningen er udsat til en endnu ikke fastsat dato efter sommerferien.

”Det er leverandøren, der har taget beslutningen. De kunne ikke nå at levere den dokumentation, som vi skal bruge for at få det hele sikkerhedsgodkendt”, siger Claus Rehfeld Moshøj, direktør hos Aarhus Letbane.

Leverandøren er ASAL-konsortiet, og dokumentationen er de næsten 3.000 dokumenter, der skal dokumentere de nødvendige sikkerhedstests. Leverandøren mangler også at færdigteste det samlede anlæg.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.