Aalborg vinder 13 KL-konferencer

Børne & Unge Topmøde 2015 i AKKCKommunernes Landsforening placerer igen sine 10 store fagkonferencer som Børne Topmøde og Social Temamøde i perioden 2016-2018 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Også de tre politiske topmøder, der afvikles i samme periode, har AKKC vundet i udbudsrunden. Værdien af KL mødeturisterne er 96 millioner kroner for Aalborg og Nordjylland.

”Der var hård kamp mellem fire større byer i Danmark om at få de store 2-dages konferencer med op til 1.800 deltagere.  Så vi taler om en meget stor mødekunde, der sendte deres konferencer og politiske topmøder i udbud i december og valgte igen at pege på Aalborg”, siger direktør Ernst Trillingsgaard fra AKKC.

”At få en omsætning på knap 100 millioner kroner er afgørende for f.eks. hotelbelægningen og transportsektoren ikke mindst fly- og taxabranchen er begejstret. For Aalborg som by er KL’s konferencer meget væsentlige. Det betyder noget, når i alt 18.200 mødegæster kommer til byen og forhåbentligt tager hjem med en god oplevelse”, siger Ernst Trillingsgaard.

Aalborg Kommune der ejer bygningerne har sammen med AKKC de seneste fem år investeret tæt på 85 millioner kroner på at forny mødefaciliteterne og udbygge de tekniske installationer, så AKKC fremstår som et spændende alternativt mødested, der har over 40 mødelokaler fra småt til kæmpe.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.