Årets cykelturismeløsning

Projektleder for Destination Fyn Klyngens Bike Island 2020 Anne Høyby modtog prisen sammen med Kildemoes Produkt og Sales Manager Martin Petersen:

Destination Fyn Klyngen og Kildemoes er kåret til årets Cykelturismeløsning i forbindelse med åbningen af Den nationale cykelkonference 2017.

Turister fra hele verden kommer til Danmark for at holde en aktiv ferie på cykel. Og dem vil vi gerne have flere af. Derfor tildeler Ekspertgruppen for Cykelturisme, der er nedsat af Vejdirektoratet, en pris for årets bedste cykelturismeinitiativ.

”Det sydfynske Øhav har gode cykelafstande mellem byer, seværdigheder og overnatningssteder, og Destination Fyn Klyngen satser stærkt på at udvikle Fyn, Langeland og Ærø til Nordeuropas bedste cykelferiedestination ved bl.a. at tilbyde udlejningscykler og elcykler af høj kvalitet både til lange og korte ferieture. Det er et initiativ, som har stort potentiale for at tiltrække flere cykelturister til Fyn,” siger Marianne Foldberg Steffensen, formand for Ekspertgruppen for Cykelturisme.
”Timingen er helt perfekt. Vi er nemlig godt i gang med at udvikle national cykelrute 8 til en ny Østersørute i det sydlige Danmark. Når vi i løbet af i år bliver færdig med skiltning, kan de lokale turistorganisationer og det private erhverv markedsføre ruten og udvikle pakketilbud med overnatning, spisning og oplevelser mv. På Fyn satser man fx med Bike Island-projektet på at skabe en turismeomsætning på 200 millioner kroner årligt fra 2020,” siger Marianne Foldberg Steffensen.
Vinderen blev udvalgt af Ekspertgruppen for Cykelturisme, som især lagde vægt på, at konceptet Fyn-Cyklen sikrer adgang til leje af ensartede kvalitetscykler i hele regionen, samt at konceptet indgår i en større satsning på at udvikle Fyn, Langeland og Ærø til Nordeuropas bedste cykelferiedestination.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.