’Årets Skulderklap’ uddelt på Fyn

live-nation

Ulrik Ørum Petersen og Lene Dahl fra Live Nation.

Repræsentanter fra det fynske turisterhverv har været til den årlige turistkonference på Fyn. Her gik årets særlige hyldest til ’Live Nation’ for etablere ’Heartland Festivalen’ på Egeskov.

”Årets skulderklap” er Destination Fyn Klyngens anerkendelse af en virksomhed, et turistbureau eller en kommune, som med et nyskabende tiltag har bidraget til at skabe innovation, opmærksomhed og ny vækst i fynsk turisme.

Med i opløbet var Svendborg og Faaborg Havne samt Svendborg Event og VisitFaaborg for Det Sydfynske Øhop og Odense Kommune for Tinderbox.

”Der har været mange stærke kandidater med i opløbet. Men det var en enig styregruppe, som pegede på Live Nation for Heartland Festival, som årets vinder”, siger Jens Odgaard Olsson, medlem af styregruppen og direktør i Odense ZOO.

”Heartland Festivalen formår på fornemste vis at trække overnatninger til Fyn og samle fynske styrkepositioner som eventyrlighed, fødevarer, kunst og kultur. En stor gruppe kvalitetsbevidste og kreative mennesker kom til Fyn denne weekend, fordi Live Nation og Egeskov med støtte fra Faaborg- Midtfyn kommune, Region Syddanmark, Odense Kommune og Udvikling Fyn arbejdede sammen om denne unikke festivaloplevelse, som ikke ligner andre i Danmark”, siger Jens Odgaard Olsson.

”Vi har lagt uendelig mange ressourcer i at etablere denne festival, som vi også er umådelig stolte af. Opbakningen fra Fyn har været uvurderlig. At vi nu også får anerkendelsen af det fynske turisterhverv, betyder virkelig meget for os”, siger Ulrik Ørum-Petersen fra Live Nation.

Det fynske turisterhverv havde også andet at fejre. Overnatningstallene til og med august 2016 viser endnu en fremgang for Fyn og Øerne. 1,8% flere overnatninger er det blevet til i forhold til samme periode 2015. Det er især stigningen af danske turister på 3% som sikrer fremgangen for Fyn, men også Tyskland og Kina har fremgang.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.