ABBA fylder et helt museum

”Det skal være et Mekka for alle ABBAs fans”, lover Ulf Westman som sammen med sin kone Ewa står bag det nye turisttilbud.

 

Siden projektet blev lanceret for knap to år siden, har der ifølge Westman været enorm interesse for museet. Og den er ikke blevet mindre efter at gigantsuccses’en ’Mamma mia’ kom op i biograferne, skriver Aftenposten.

 

”Vi har på forhånd solgt over 3.000 billetter – et helt år før åbningen. Det synes jeg fortæller, at det bliver særdeles populært. Stockholm trænger til en ny turistmagnet, og det tror jeg, vi har fundet med etableringen af ABBA-museet. Jeg tror, at kun de færreste svenskere er klar over, hvor store ABBA egentlig var, og fortsat er. Deres musik sælges fortsat i enorme mængder og folk strømmer i biograferne for at se ’Mamma mia’ og høre den kendte musik igen”, siger Westman.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.