Hilton opgraderes for 14 millioner kroner

De første 4 millioner kroner blev allerede investeret i hotellet sidste år. Der blev blandt andet brugt penge på et nyt buffet koncept, som udover at have fået stor success med sin søndags brunch også byder københavnerne på stor International buffet fredag og lørdag aftener.

I år investeres der yderligere 10 millioner kroner i blandt andet en ombygning af hotellets køkken, installation af trådløst Internet, der gør hotellet til det eneste hotel i Danmark med mulighed for både kabel og trådløst Internet på hele hotellet. Herudover renoveres også hotellets korridorer, lofter og mødelokaler, og AV installationen opgraderes med det nyeste tekniske udstyr, ligesom hotellets bar – Axis Bar & Lounge – får et nyt koncept.

Allan L. Agerholm, administrerende direktør for Hilton Copenhagen Airport, siger: ”Vi har i samarbejde med hotellets ejer, Københavns Lufthavne A/S, en klar strategi om, at hotellet fortsat skal holdes på et højt internationalt niveau. Vi ønsker ikke at ende i den samme situation som mange af vores konkurrenter i København, hvor opgraderings- og renoveringsprogrammer først er sat i gang, når hotellerne har været så nedslidte, at gæsterne er begyndt at vælge nyere og mere tidssvarende hoteller. Det er vores målsætning, at vi konstant udvikler hotellet på alle områder – også der, hvor det koster penge.”

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.