Advarsel til feriegæster i Tyrkiet

alanyaDanske feriegæster i Alanya i Tyrkiet er blevet advaret om uroligheder. Det sker efter optøjer i store dele af Tyrkiet – som har bredt sig til Alanya i form af voldelige demonstrationer og brande.

Tyrkiet har i nogle dage været plaget af uro efter et angreb søndag, som Kurdistans Arbejderparti, PKK, stod bag. Her menes 16 tyrkiske soldater at være blevet dræbt.

Uroen bredte sig tirsdag til Alanya, hvor pro-kurdiske lokaler blev angrebet. Hovedkvarteret i Alanya blev sat i brand, og det fik myndighederne til at advare borgerne mod at færdes i området. Andre brande startede i mindre barer og bygninger, skriver tv2.dk.

”Vi følger myndighedernes anvisninger, og derfor er der taget kontakt til gæsterne. Gæsterne bliver gjort opmærksom på at følge anvisningerne fra myndighederne, og at de er velkomne til at kontakte os for spørgsmål”, siger Apollos kommunikationschef, Glenn Bisgaard.

Der er ikke totalt udgangsforbud for gæsterne, men et afgrænset område, som de skal holde sig fra. Apollo i Norden har omkring 1.000 gæster i Alanya, heraf ca. 300 danskere.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.