MyTravel International mindsker underskuddet


My Travel i England kunne næsten halvere sit underskud i det seneste regnskabsår, som sluttede 31.oktober. Driftsunderskuddet er nu under £ 30 mio. Det blev skabt af et stigende overskud i gruppen, som steg fra £42 mio. til £55 i regnskabsåret. Resultatet før skat for hele gruppen blev at underskuddet blev skåret ned fra £ 153 mio. til kun £18 mio. Det gode resultat skyldes ikke mindst skrappe besparelser i England. 23 % af kapaciteten blev skåret væk, ikke flere krydstogter på egne hænder og lukning af 130 salgsbureauer, samtidig med at det direkte salg via internet og telefoner steg. Og udviklingen forsætter, idet nye business-to-business og forbrugerhjemmesider med online bestillinger åbnes i denne måned. 25 % flere rejser er solgt til katalog-pris og den gennemsnitlige salgspris per rejse er steget med 12 %.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.