Ældre kan rejse alene – sammen

Medlemmer af Ældre Sagen har fået deres egen sektion på Spies hjemmeside, hvor de løbende kan finde rabatterede pakkerejser.

Ældre Sagen indleder et samarbejde med Spies med fokus på at tilbyde enlige ældre enkeltværelser uden, de skal betale ekstra.

Rejserne produceres under overskriften ’Rejs alene – sammen med andre’, som lægger op til, at der indgår en række fælles aktiviteter som en fælles velkomstmiddag og en heldagsudflugt med frokost. Der er også betalt for mad på flyet og transport til og fra hotellet.

”En sådan rejse til f.eks. Rhodos ville normalt koste 6.699 kroner på et hotel med kategori 3+. Ældre Sagens medlemmer kan nu komme af sted for 4.899 kroner. Der er ikke tale om dating-rejser, men rejser hvor de enlige kan hygge sig med ligestillede i det omfang, de selv har lyst”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ældre Sagens medlemmer kan også købe ferierejser med rabat. ”Vi har en speciel sektion på vores hjemmeside, som medlemmerne af Ældre Sagen kan klikke sig ind på ved at anvende deres medlemsnummer. Ud over at kunne hente en rabat på 250 kroner. Kan de finde tilbud på pakkerejser med fly”, siger Torben Andersen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.