Verdens bedste rederi udnævnt

30.000 abonnenter af det berømte Amerikanske rejsemagasin; Conde Nast Traveler har netop udnævnt SeaDream Yacht Club til ”Verdens bedste rederi” i kategorien ”mindre skibe.”

Conde Nast Traveler Readers Choice Pool er generelt anerkendt som den mest attraktive anerkendelse et rederi kan opnå, idet den overvejende del af gæsterne på skibene kommer fra USA.

Rederiets to yachts, SeaDream I & SeaDream II blev søsat for over 20 år siden (i 1984 og 1985) og hed dengang ”Sea Goddess I & II”.

Det var de første i branchen med ”alt inklusive ombord.” konceptet og skabte den klasse der i dag benævnes ”Ultra Deluxe.” I 2001 blev de to yachts solgt til SeaDream Yacht Club og begge yachts blev gennemgående restaureret i 2002.

Jesper Boas Smith fra Bella Vista Travel siger:

”Det er velfortjent men også bemærkelsesværdigt at SeaDream Yacht Club vinder prisen i år. Det var netop disse yachts der var fundamentet og årsagen til Bella Vista Travel blev startet. For mig er det også et bevis for en ny generation af krydstogtgæster sætter agendaen. Der er tale om yngre livsnydere der foretrækker personlig service og uspolerede destinationer, frem for diskoteker, Las Vegas shows og tilbudspriser. I dette tilfælde kan man lade slips, smoking og den store garderobe blive hjemme. Hver dag ombord er nemlig ”casual” på SeaDream.”

Skrevet af