Uforandret årsresultat hos Air France KLM

Europas største flyselskab, Air France KLM, fastholder sit nettoresultat på 453 mio. euro i tredje kvartal på trods af prisstigningen på brændstoffet. Det er det dobbelte af, hvad analytikerne forventede.
Air France KLM, hvis regnskabsår ligger forskudt, oplevede i tredje kvartal, som sluttede den 31. december, en stigning i salget på 5,7 pct. til 36,1 mia. kr., men fastholdelsen af nettoresultatet skyldes først og fremmest besparelser. Disse øges forventeligt i år, hvor koncernchef Jean-Cyril Spinetta venter en stigning i besparelserne på salg og markedsføring på 669 mio. kr. svarende til 30 pct. mere end planlagt.
(Børsen, 18/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.