Air Arabia øger omsætningen

Første halvår havde selskabet et nettooverskud på knap 300 mio. kroner, en vækst på 21% i forhold til samme periode sidste år.

 

”Air Arabias cabin factor var på 80% og det er gode tal under hensyn til den nuværende lavkonjunktur i flybranchen. Det bliver fortsat hårdt i efteråret så Air Arabia fokuserer på at drive selskabet så omkostningseffektivt som muligt”, siger Oussama Ouldh Samrah, pressechef for Sharjahs Turistråd.

 

Air Arabia er det første og største lavprisflyselskab i Mellemøsten og Nordafrika og ejes af emiratet Sharjah, som er det tredjestørste emirat af de syv Forenede Arabiske Emirater. Siden starten i 2003 har Air Arabia transporteret over ti millioner passagerer. I 2008 havde selskabet 3,6 millioner passagerer hvilket er en stigning med 33% sammenlignet med året før.

 

Air Arabia traffikerar først og fremmest i Mellemøsten og Nordafrika, men har også ruter til ni destnationer i Europa. Det gælder Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Istanbul, London, Lyon, Marseille, Paris og Rom.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.