Air Berlin i codeshare

Air Berlin bekendtgjorde i tirsdags sin ansøgning om optagelse i Oneworld og regner fuldgyldigt medlemskab i begyndelsen af 2012. Som optakt har Air Berlin indgået aftale med American og Finnair om codesharing, som giver Air Berlins passagerer adgang til det amerikanske marked og via Helsingfors til det asiatiske marked. Flyvninger med fælles rutenumre udbydes med vinterfartplanen 2010/11.

 

Ifølge Joachim Hunold, CEO Air Berlin, betyder codeshare med American Airlines samarbejde på 38 ruter – herunder ni transatlantiske forbindelser.

 

Air Berlin har en førende markedsposition i Berlin, Düsseldorf, Hamborg, Stuttgart og i Palma de Mallorca. Air Berlin betjener oneworld-hubs i Helsingfors, Los Angeles, Madrid, Miami, Moskva, New York (JFK) og Bangkok. Selskabet havde i 2009 28 millioner passagerer til 160 destinationer i 40 lande.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.