Air Berlin klar med julefly

Passagerer hos det store tyske flyselskab kan, skriver det i pressemeddelelse, gratis medtage op til to meter lange juletræer fra 1. december. Selskabets Service Centre skal dog have godkendt juletræsflyvningen senest 48 timer før afgang.

 

Og for første gang letter Air Berlin med et fly malet med julemotiver; flyet – en Boeing 737-800 – har angiveligt første flyvning på søndag, 1. søndag i advent fra Helsinki til Berlin.

 

Der er også informationer mm. om Air Berlins julerier på dets Facebook-side: facebook.com/klausisantana – og på youtube.com/airberlin og airberlin.com synger en stewardesse i Air Berlin "Flying Home for Christmas."

 

Air Berlin ønsker sig sikkert til jul en bedre økonomi – selskaber indtræder i starten af næste år i den store Oneworld-alliance.
Air Berlin har som Tysklands næststørste flyselskab – efter Lufthansa – over 9.200 medarbejdere, 170 fly og 171 destinationer i 45 lande.

Skrevet af redaktionen

Air Berlin klar med julefly

air berlin juleflyFLYSELSKABER: Under mottoet ”Flying home for Christmas” får Air Berlin igen i år en jule-dekoreret Boeing 737-800. Første tur med juleflyet var fra Düsseldorf til København.

I år er en julekæde afbilledet på juleflyet. For hver dag i julemåneden sættes et lys i kæden.

”Vores vinduer udgør stearinlysets skær i kæden. Således har vi skabt et design, som virker meget anderledes om natten end om dagen, og vores maskine udstråler en særlig stemningsfuld atmosfære i aftentimerne,” hedder det fra Oneworld-medlemmet.

Inde i kabinen er nakkestøtterne overtrukket med betræk med julemønster. Air Berlin fik sit første julefly i 2011.