Air Canada er Nordamerikas eneste 4-stjernede flyselskab

Star Alliance-medlemmet har fået en ekstra stjerne i britiske Skytrax årlige vurdering af verdens flyselskaber. Air Canada øger til august på Københavns Lufthavn.

“Jeg og Air Canada er naturligvis meget tilfredse med, at vi som eneste nordamerikanske flyselskab har fået den fjerde Skytrax-stjerne som tegn på vores forbedringer for kunderne såvel på jorden som i luften,” siger selskabets koncernchef, Calin Rovinescu.

Hovedparten af de store flyselskaber i USA har typisk tre Skytrax-stjerner.

I øvrigt erstatter Air Canada fra august periodisk den nuværende Boeing 767 på ruten mellem Toronto og København med en større Airbus A330. Hermed udvider Air Canada antallet af daglige sæder mellem Toronto og København fra 211 til 265. På business class bliver der 36 sæder mod i dag 24, mens der på economy class bliver 228 sæder i forhold til 187 sæder.

Indtil videre planlægger Air Canada at benytte A330-300 på de daglige flyvninger til 1. oktober 2013, hvorefter de ældre B767 igen indsættes på ruten.

Air Canada åbnede mellem Toronto og København i juni 2010 med daglige flyvninger i sommermånederne og reduceret program resten af året.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.