Air Canada-fly crash-lander

air canada crashEt fly fra Air Canada bev alvorligt beskadiget ved et uheld under landing i Halifax, da det landede før landingsbanens start og ramte et antenneanlæg, hvilket rev landingshjulene af.

Ingen blev dræbt ved uheldet, men 20 passagerer og besætningsmedlemmer måtte til hospitalsbehandling. Én blev indlagt.

“Flyet landede 335 meter før landingsbanen, så det var held i uheldt at ikke flere kom til skade”, siger Mike Cunningham, fra Canadas Transportation Safety Board (TSB).

Air Canada oplyser, at der er tale om en Airbus A320 der kom fra Toronto med 133 passagerer og fem besætningsmedlemmer.

Ifølge Mike Cunningham er nogle el-installationer ødelagt i forbindelse med uheldet, hvilket førte til strømsvigt i lufthavnen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.