Air Canada øger på New York

Mange nordiske passagerer bruger Air Canada til at komme til Caribien, bl.a. Cuba og Barbados. Selskabet har 450 ugentlige fly til destinationerne i Caribien – og betjener 53 lufthavne i USA med 400 flyvninger.

 

I USA er Air Canada bl.a. stærke på New York – hidtil har man fløjet til Newark samt den mindre, regionale LaGuardia.

 

Men fra maj inkluderes også JFK-lufthavnen med tre daglige fly fra Toronto – dermed har Air Canada 23 daglige afgange fra Toronto til New York (14 til LaGuardia, seks til Newark og de tre til JFK.) Samlet har Air Canada 38 flyvninger på hverdage til New York fra yderligere fire lufthavne i Canada.

 

Også positivt fra Air Canada er, at selskabet udvider sin betjening af Københavns Lufthavn – fra maj fra fire til seks ugentlige fly og dagligt fra 12. juni til 12. september. Der er tre ugentlige fly om vinteren.

 

Årets trafikprogram til København betyder alene i højsæsonen 25 pct. mere kapacitet, fordi perioden med daglige flyvninger er udvidet i forhold til sidste år.

 

Fra Europa er Air Canada suveræne ud af London Heathrow med 84 ugentlige fly i højsæsonen til otte destinationer i Canada.
Indenrigs i verdens arealmæssigt næststørste land betjener selskabet 60 canadiske lufthavne.

Skrevet af Henrik Baumgarten