Air Canada inviterede i biffen

Fra sammenkomsten i Palads Biografen i København Air Canadas Henrik Møller, til venstre, og Henrik Svendsen, flyselskabets nordiske salgschef.

Fra sammenkomsten i Palads Biografen i København Air Canadas Henrik Møller, til venstre, og Henrik Svendsen, flyselskabets nordiske salgschef.

Den nye danske film ”Min Søsters Børn og Guldgraverne” har premiere torsdag. Den foregår primært i Canada og derfor havde Air Canada inviteret 250 rejsebureau-ansatte med børn til forpremiere.

Med Rytteriet/Snobbernes Rasmus Bofoft i hovedrollen åbner ”Min Søsters Børn og Guldgraverne” på torsdag i 115 biografer landet over.

Henrik Svendsen og Henrik Møller fra Air Canada fortalte om Star Alliance-medlemmets nye flagskib, Boeing 787 Dreamliner, som hos Air Canada giver debut til den nye Premium Economy-class.

Air Canada har allerede brugt B787 mellem Toronto og København, i øjeblikket flyves ruten med B767. Men fra starten af sommerprogrammet sidst i marts bliver Dreamlineren fuldtidsbeskæftiget mellem Toronto og København. Air Canada flyver i vintersæsonen tre gange om ugen på København – i højsæsonen er der daglig betjening.

Air Canada har bestilt 37 eksemplarer af B787, både B787-800 og senere den større B787-900. På B787-800 har Air Canada plads til 20 passagerer på business class, 21 på den nye Premium Economy samt 210 på economy.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.