Air Canada inviterede i biffen

Fra sammenkomsten i Palads Biografen i København Air Canadas Henrik Møller, til venstre, og Henrik Svendsen, flyselskabets nordiske salgschef.

Fra sammenkomsten i Palads Biografen i København Air Canadas Henrik Møller, til venstre, og Henrik Svendsen, flyselskabets nordiske salgschef.

Den nye danske film ”Min Søsters Børn og Guldgraverne” har premiere torsdag. Den foregår primært i Canada og derfor havde Air Canada inviteret 250 rejsebureau-ansatte med børn til forpremiere.

Med Rytteriet/Snobbernes Rasmus Bofoft i hovedrollen åbner ”Min Søsters Børn og Guldgraverne” på torsdag i 115 biografer landet over.

Henrik Svendsen og Henrik Møller fra Air Canada fortalte om Star Alliance-medlemmets nye flagskib, Boeing 787 Dreamliner, som hos Air Canada giver debut til den nye Premium Economy-class.

Air Canada har allerede brugt B787 mellem Toronto og København, i øjeblikket flyves ruten med B767. Men fra starten af sommerprogrammet sidst i marts bliver Dreamlineren fuldtidsbeskæftiget mellem Toronto og København. Air Canada flyver i vintersæsonen tre gange om ugen på København – i højsæsonen er der daglig betjening.

Air Canada har bestilt 37 eksemplarer af B787, både B787-800 og senere den større B787-900. På B787-800 har Air Canada plads til 20 passagerer på business class, 21 på den nye Premium Economy samt 210 på economy.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.