Air Canada udvider på CPH

air canada b767Air Canada flyver dagligt fra København til Toronto i sommertiden, mens der skæres ned på antallet af afgange om vinteren, men nu øges vinterflyvningerne fra tre til fire om ugen.

”Forretningsrejsende har efterspurgt mandagsafgange i vinterperioden. Det har vi nu sørget for med den fjerde ugentlige vinterfrekvens,” siger Air Canadas Country Manager, Marc Sam.

Ruteudviklingschef i Københavns Lufthavn, Ole Wieth Kristensen, hæfter sig ved, at også de ferierejsende får flere muligheder: ”Det vil give endnu bedre muligheder for at komme til Canada – og ikke mindst til selskabets trafikknudepunkt i Torontos Pearson International. Herfra er det nemt at komme videre til f.eks. USA og Sydamerika.”

Air Canada har i dag 27.000 ansatte og flyver til 178 destinationer – mange fra Pearson International i Toronto. Den ekstra vinterafgang bliver på mandage med en Boeing B767.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.