Air Finland konkurs

Flyselskabet indstillede i går alle flyvninger og efterlader omkring 1.000 rejsende som strandede på forskellige destinationer rundt om Middelhavet. De skal nu hentes hjem i samarbejde med det finske ’Konsumentverket’, men hvordan det skal skel er endnu uklart, skriver travelreport.se.

 

Til Huvudstadsbladet siger Air Finlands adm. direktør Mika Helenius, at de høje brændstofpriser, den hårde konkurrence og overkapaciteten på markedet er blevet for voldsomme. Man har heller ikke kunne opnå yderligere finansiering.

 

Air Finland har trafikeret destinationerne Alicante, Malaga, Antalya, Madeira, Kreta, Rhodos, Dubai, Las Palmas og Tenerife. Man har også arrangeret og solgt charterrejser under navnet Air Finland Holidays.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.