Air France og KLM øger på Billund

Air France og KLM-teamet i Danmark samlet i Aarhus torsdag.

Air France og KLM-teamet i Danmark samlet i Aarhus torsdag.

FLYSELSKABER: I det nye vinterprogram fastholder 95-års jubilaren KLM fem fly på hverdage fra Amsterdam til Billund. Og fra sommerprogrammet 2015 øger Air France til to fly til Billund. Nyhederne kom i aftes, da Air France KLM havde 200 firmakunder og bureauagenter til arrangement på det nye Comwell-hotel i Aarhus.

Ved sammenkomsten sagde Air France KLM’s landechef i Danmark, Guillaume Glass, til standby.dk: ”Fra april næste år går Air France fra et til to fly på hverdage mellem Paris de Gaulle og Billund – og KLM fastholder fem fly på hverdage mellem Amsterdam og Billund.”

Ved sammenkomsten i aftes på det nye Comwell-hotel i det centrale Aarhus optrådte KLM’s big band ”Night Flight to Rio” med 14 medlemmer.

Guillaume Glass sagde til standby.dk: ”Det finske marked er for nedadgående, det norske vokser ikke nok, men fra Danmark og Sverige er der fremgang. Navnlig leisure-salget vokser fra Danmark. Vi konkurrer med Norwegian og deres USA-ruter fra Skandinavien. Vi er heldige med Norwegians mange uheld med deres Dreamliners – mange rejsebureauer og firmakunder booker af samme årsag ikke Norwegian.”