Air Mauritius får ny A330-200

Sammen med selskabets første A330-200, som blev leveret i 2007, styrke flyselskabets regionale tilbud og skal hovedsageligt indsættes på Air Mauritius’ ruter til Indien, Asien og Australien.

 

Flyet er udrustet med GE CF6 motorer og konfigureret med to klasser – 24 lie-flat sæder på business class og 251 sæder på economy.

 

Selskabets CEO, Manoj R.K. Ujoodha, var i Toulouse ved overdragelsen, og sagde i den forbindelse, at det nye fly er en milesten i selskabets historie på en tid, hvor selskabet er på vej ud af de dårlige tider for flybranchen som helhed. Air Mauritius ser på fremtiden med fornyet optimisme og planlægger yderligere udvidelser af netværket. Forbedringen af den regionale situation giver nye muligheder for at styrke selskabet med nye tilbud til kunder og partnere verden over.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.