Air Mauritius får ny A330-200

Sammen med selskabets første A330-200, som blev leveret i 2007, styrke flyselskabets regionale tilbud og skal hovedsageligt indsættes på Air Mauritius’ ruter til Indien, Asien og Australien.

 

Flyet er udrustet med GE CF6 motorer og konfigureret med to klasser – 24 lie-flat sæder på business class og 251 sæder på economy.

 

Selskabets CEO, Manoj R.K. Ujoodha, var i Toulouse ved overdragelsen, og sagde i den forbindelse, at det nye fly er en milesten i selskabets historie på en tid, hvor selskabet er på vej ud af de dårlige tider for flybranchen som helhed. Air Mauritius ser på fremtiden med fornyet optimisme og planlægger yderligere udvidelser af netværket. Forbedringen af den regionale situation giver nye muligheder for at styrke selskabet med nye tilbud til kunder og partnere verden over.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.